Showroom

Ofyr

Ofyr barbecue

De Ofyr barbecue is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. De Ofyr bbq is in al zijn eenvoud een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. Of je nu eieren bakt, groenten zachtjes gaart, of een malse biefstuk grilt. Deze barbecue ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond en gezellig buitenkoken.

OFYR Tabl’O

Compact, efficiënt en elegant: OFYR Tabl’O is de ideale tafelgrill voor het koken van gezonde en heerlijke maaltijden voor 2-6 personen. OFYR Tabl’O is gemaakt van zwart steel en steunt op een hitte bestendig bord. Hij wordt geleverd met een Quickstarter en een handige Tool om de kookplaat om te draaien en de ventilatieroosters te openen en sluiten. Neem meer tijd om simpelweg samen te zijn en te genieten van de goede dingen in het leven.

Ofyr
Aanbod

MEER VRAGEN?

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Laat je inspireren en maak van jouw thuis de gezelligste plek om samen te komen. Onze showroom is op vrijdag en zaterdag vrijblijvend open tussen 12u00 en 18u00. Kom op deze dagen gerust aankloppen, dan kijken we of we je meteen verder kunnen helpen. Anders leggen we een later moment vast dat beter past. De rest van de week zijn we enkel open op afspraak.

Ofyr